Antonio Sikirić je 27. listopada napunio 18 godina i potpisao svoj prvi ugovor s KK Zadar.

Sikirić je počeo igrati košarku za ABC Zadar, nakon toga se priključio Zadru, u sezoni 2019/2020. Prošle godine je kao član juniorske ekipe Zadra osvojio naslov juniorskog prvaka Hrvatske. Ove sezone će nastupati za juniorsku selekciju KK Zadra i za razvojnu momčad, Jazine Zadar II u Prvoj ligi. 

U četiri odigrane utakmice za razvojnu momčad, u svom prvom iskustvu seniorske košarke, Sikirić u prosjeku bilježi osam poena, četit skoka i 1,5 ukradenih lopti po utakmici. Ovog ljeta imao je priliku osjetiti rad prve momčadi kad je bio priključen pripremama seniorskog sastava Zadra, pod vodstvom Ivana Perinčića. Uz kvalitetan rad i veliku želju, ovog mladog Zadranina čeka svijetla budućnost.

- Odlično se osjećam nakon što sam potpisao svoj prvi ugovor s klubom, nadam se da ćemo odlično surađivati, ostvarivati dobre rezultate i osvajati trofeje. Puno mi je značilo to što sam bio pozvan na pripreme prve momčadi Zadra ove godine, nadam se da će u budućnosti biti još više toga, da ću se priključiti seniorskoj ekipi i postati jedan od ključnih seniorskih igrača. Igranje za Jazine puno znači za sve nas mlade koji igramo tu ligu. Ipak igramo protiv seniorskih igrača, a ovo nam je prilika da se pokažemo pa možda dobijemo priliku za Zadar, rekao je mladi Sikirić nakon potpisivanja svog prvog ugovora.

I to na četiri godine.