Prošlog vikenda u Splitu je održan božićni judo turnir na kojem je nastupilo 289 natjecatelja iz 18 klubova. U velikoj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i mlađih kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 27 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom. Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili tri zlatne, dvije srebrne i 11 brončanih medalja te zauzeli peto mjesto u ukupnom poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina Max Marković i Mario Mrkić su osvojili zlatna odličja dok je Tino Hromin osvojio brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina, Marul Henjak je osvojio zlatno odličje, Filip Mažer srebrno, dok su brončana odličja osvojili Toni Krička, Niko Radulović, Tomislav Rončević, Katušić Mia i Tia Perinčić.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Luce Rumora je osvojila srebrno odličje a Marta Parica, Cvita Ivetić i Duje Tudorović brončana odličja. U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja Luna Miljanić i Martin Pedić su osvojili brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Ante Kevrić, Bartol Maračić, Armin Bračković, Roko Kudelić, David Šokota, Eva Grčić, Bruna Uglešić, Bruno Kereš, Karlo Buljat, Tomislav Paleka i Mislav Stručić.