Voljeti nije uvijek lako, ali za neke se ljude i veze koje gradimo s njima vrijedi truditi, boriti, pregristi nekad i vlastiti jezik... Nova Ićina pjesma "Još se volimo" sažela je mnoge emocije koje su dio dugogodišnjeg dijeljenja života s nekim. 

Rudolf Dvorski autor je glazbe i stihova koji dočaravaju tu borbu, ali u isto su vrijeme puni ljubavi i nade. Na aranžmanu pjesme radio je Ivan Popeskić koji je dao posebnu čar zvuku pjesme zadržavajući esenciju Ićinog stila. Spot, za kojeg je zaslužan Igor Goić, zaokružio je cijelu priču igrajući se motivima sastanaka i rastanaka koje vežemo uz kolodvore i željezničke pruge te svjetla na kraju tunela.

Ivica Sikirić Ićo napravio je pravi preokret u karijeri kada se predstavio na Splitskom festivalu pjesmom „Opet je jubin cilin tilon". Pjesma je brzo zarobila srca slušatelja i postala jednom od najslušanijih s prošlogodišnjeg festivala. Osim nje, uz bok najvećim Ićinim hitovima, kao što su primjerice "Najlipša si" i "Ovo tilo vire nima", sada će nesumnjivo stati i ova nova pjesma.

- Moram priznati da sam uživao snimajući pismu „Još se volimo" u studiju, jednako kao što sam uživao i snimajući spot. Najvažnije mi je da guštam dok snimam, da mogu u potpunosti i opušteno ući u pjesmu i to se onda mora osjetiti. Slušatelji brzo prepoznaju ako ih "lažeš", ako ti nešto ne paše i ako pokušavaš biti nešto što nisi. Još kad imaš uz sebe vrhunsku ekipu glazbenika, producenata, redatelja i svih ostalih koji donose dobre vibracije onda se nemaš čega bojati. Mogu reći da sam ovo u potpunosti ja i vjerujem da će slušatelji to i prepoznati, rekao je Ićo o svom novom singlu.

„Još se volimo" dolazi kao spoj rada sad već uhodanog tima koja je radio na pjesmi i spotu „Opet je jubin cilin tilon". 

- Da bi se pjesma prenijela slušateljima pjevač se mora osjećati kao da ju je sam napisao i mislim da smo s pjesmom "Još se volimo" još jednom dobili upravo to. Ićo je sa svojom izvedbom donio onu emociju koja je i trebala ovakvoj pjesmi. Moglo bi se reći da je "Još se volimo" u potpunosti Ićin stil. S vrhunskim glazbenicima poput bubnjara Marka Lazarića, gitarista Ivana Pešuta i klavijaturista Ivana Popeskića koji je ujedno radio aranžman i produkciju, pjesma je dobila upravo onu dozu kvalitete koju smo i tražili te zbog toga pjesma zvuči odlično i naravno da smo presretni, dodao je Dvorski.

Spot za pjesmu radio je fenomenalni Igor Goić sa svojim timom.

- Kako to obično biva, a naročito zadnjih nekoliko godina, mnogi su se našli u situacijama do kojih su došli spletom okolnosti toliko zamršenim da ni sami ne znaju „kako je došlo do ovoga, ako je sve u redu". Naši protagonisti su dvije razdvojene duše koje su unatoč razdvojenosti i dalje povezani. Tu povezanost simbolizira željeznička pruga. On (Antonio Šarić - Zadarski glazbenik i radio voditelj) je zapeo na „hladnom mjestu", bez inspiracije, volje, „goriva"... Ali nakon što odustane od svih pokušaja - priroda preuzima stvar u svoje ruke i gradi novi most između njega i Nje (Đurđa Baljak), zaključuje Goić.

Nova je godina za Iću odlično počela. Pjesmu „Opet je jubin cilin tilon" publika je odabrala kao jednu od najboljih pjesama 2021. te je ušla u finalih Top 11 za prestižnu nagradu "Bilo naroda" Narodnoga radija. Uz izlazak novog hita "Još se volimo" i brojnih planova koji su tek pred Ićom, uvjereni smo da će 2022. biti njegova godina!