U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u srijedu 16. ožujka s početkom u 17 sati održat će se promotivno edukacijsko događanje projekta „ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke", sufinanciranog iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020.

Glavni cilj projekta je promicanje prevencije, rane dijagnoze i optimizacije liječenja raka debelog crijeva i raka dojke uz jačanje kvalitete javnozdravstvenih usluga te mjerenje „pametnom vagom" uz individualne konzultacije.

Prim. Ljilja Balorda ovom će prigodom održati predavanje o ranom otkrivanju raka dojke, a dr. Ana Petrić o ranom otkrivanju raka debelog crijeva. Nakon predavanja slijedi mjerenje „pametnom vagom".


U skladu s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prilikom ulaska potrebno je pripremiti važeću EU digitalnu COVID potvrdu. U slučaju nemogućnosti fizičkog prisustvovanja, na radionicu se moguće povezati i virtualno na ovom linku.

Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu: [email protected]