Nakon dvogodišnje stanke zbog epidemije korone, Riva Rafting Centar i Turistička zajednica grada Obrovca organiziraju Zrmanja Adventures Festival koji će se održati od 25. do 31. srpnja.

Organizatori najavljuju sedmodnevni festival koji donosi obilje rekreacije i sporta u povijesnom gradu braće Kurjaković koji leži na prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje, te nastavno s Novigradskim morem pa sve do Masleničkog mosta.

- Vodili smo računa da za svakog pripremimo po nešto, od uličnog basketa, skokova u vodu s obrovačkog mosta, plivanja, vaterpolo turnira, stand up utrke na stazi Malog princa (od Jankovića buka do mosta), kajak utrke "Dva mosta", od Masleničkog mosta do obrovačkog mosta te gradskog traila: "Trail Braće Kurjaković". Zbog geografske specifičnosti terena gdje je smješten grad Obrovac, stvorena je nesvakidašnja mogućnost da to ne bude klasična ulična gradska utrka već gradski trail, sa svim elementima i posebnostima terena koje su nužne za tako nešto. Ne trčimo samo kroz prirodne i geografske ljepote grada nego i kroz tešku i bremenitu povijest ovih prostora, ističu iz organizacijskog tima.

Sve detaljnije informacije mogu se pronaći na web stranici.