Više od mjesec dana prošlo je od objave natječaja, a još se ne zna kada će biti izabran i imenovan novi direktor zadarskog aerodroma.

- Rezultati natječaja za izbor kandidata za člana Uprave - direktora trgovačkog društva Zračna luka Zadar d.o.o. bit će poznati nakon provedenog cjelokupnog postupka, koji u bitnome uključuje otvaranje i pregled pristiglih prijava, razgovor s kandidatima koji udovoljavaju uvjetima iz natječaja pa sve do imenovanje nekog od prijavljenih kandidata. U ovom trenutku ne može se sa sigurnošću reći koliko će trajati provedba postupka, nakon kojeg će bit poznati i rezultati natječaja, odgovorili su na naš upit iz Ministarstva mora, prometa i infrastruktura koje vodi tu proceduru.

Paralelno s objavom natječaja, aktualnom direktoru Josipu Klišmaniću produžen je v.d. mandat na razdoblje od najduže šest mjeseci pa bi postupak izbora u tom roku trebao biti završen. Podsjetimo, na natječaju za novi mandat Klišmanić ima jednog protukandidata čije ime javnosti zasad nije poznato.