Mažoretkinje Bibinje bit će jedine predstavnice Zadarske županije od 17 timova Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske na Europskom prvenstvu u mažoret sportu koje će se od 22. do 26. lipnja održati na zadarskom Višnjiku.

U samo godinu dana djelovanja, Mažoretkinje Bibinje ostvarile su odlične rezultate. Već 2021. godine sudjelovale su na tri Međunarodna natjecanja: I. International Majorette & Dance Festival /Bibinje (23.-24.07.2021.), MWF- WORLD CUP/Zadar (23.-24.10.2021.) i IX. Zagreb Christmas Open (04.12.2021.).

Početkom 2022. godine sudjeluju na Regionalnom turniru u Poličniku, a nakon toga uslijedio je 38. Državni turnir u Zlatar Bistrici. Sa svih natjecanja vratile su se sa osvojenim odličjima u nekoliko kategorija, a posebno značajni su rezultati sa 38. Državnog turnira gdje su odvojile dva druga mjesta (kadeti velika formacija pom pon i classic defile juniori) te 3. mjesto (velika formacija mix juniori) sa kojima su se kvalificirale na MWF XVII. Europsko prvenstvo u mažoret sportu u Zadru.

Ovi rezultati su poticaj za daljnji rad, a sudjelovanjem na MWF- Europskom prvenstvu ostvaruju kvalifikacije za MWF/IV. Majorette Sport WORLD Championship. U planu je i sudjelovanje na MWF/WORLD CUP of Majorette Sport koje će se u studenom održati u Italiji.

Izuzetno uspješnu školsku godinu 2021./2022. završit će završnom produkcijom i sudjelovanjem na II. International Majorette and Dance Festivalu Bibinjama (srpanj).

Uz pokroviteljstvo Općine Bibinje, mažoretkinje se pripremaju se nadolazeće MWF-Europsko prvenstvo i raduju se da uz najbolje timove iz Europe, sudjeluju na natjecanju najviše razine u mažoret sportu.