Vrijeme je za još jedne tradicionalne Bibinjske gušte! Trodnevna gastronomska manifestacija započet će u ponedjeljak 8. kolovoza na Obali Alfreda Lisice, koja će se pretvoriti u pozornicu prepunu domaćih proizvoda lokalnih i regionalnih zadarskih te gostujućih izlagača.

Iz Turističke zajednice općine Bibinje ističu kako će posjetitelji u sljedeća tri dana moći kušati ukusne domaće suhomesnate proizvode, med i medne delicije, maslinova ulja, ribu i riblje specijalitete, a uz sve to moći će razgledati bogatu ponudu proizvođača eteričnih ulja te proizvoda od bilja. Na Bibinjskim guštima ove godine će se također predstaviti proizvođači autohtonih suvernira, proizvoda od keramike te drvenih igračaka.

Program će biti upotpunjen i glazbenim dijelom, pa će u Bibinjama tako u naredna tri dana nastupiti sljedeći domaći izvođači popularne i zabavne glazbe:

• Ponedjeljak 08.08., koncert grupe Silente
• Utorak 09.08., koncert Ivica Sikirić Ićo
• Srijeda 10.08., koncert Kuzma & Shaka Zulu

Manifestacija se održava uz pomoć Hrvatske turističke zajednice i Turistične zajednice Zadarske županije.Petak, 12.08., 21:00, koncert klape Munita

U nastavku ljetnog programa u Bibinjama, u petak 12. kolovoza s početkom u 21 sati nastupa klapa Munita, a u subotu 13. kolovoza u 21 sat počinje 41. susret klapa "Raspivano Bibinje". Riječ je o najstarijoj i najpoznatijoj klapskoj manifestaciji u Zadarskoj županiji, koja će na Trgu Sri sela u Bibinjama okupiti brojne muške i ženske vokalne skupine.