Nakon burne sjednice Gradskog vijeća politička prepucavanja ponovno su se preselila na društvene mreže. Zadarski HDZ je tako pod "ekskluzivno" objavio snimku predsjednika Gradske organizacije SDP-a Daniela Radete na kojoj se vidi kako prostor na Foši, gdje je zabranjeno parkiranje, koristi za iskrcaj turista. 

Zbog tog prekršaja, koji se učestalo događa na tom prostoru, u HDZ-u su taj dio nazvali Radetinim trokutom, navodeći kako šef zadarskog SDP-a besramno i naočigled svih nelegalno koristi javnu površinu za obavljanje privatne turističke djelatnosti. 

- Nakon već opjevane afere s očitavanjem brojila za potrebe javnog natječaja HEP-a, kada su vijećnici SDP-a predvođeni Radetom, s ciljem lažiranja ponude za javni natječaj svjesno pristali da se njihova imena lažno koriste kao referenca za uvjete na natječaju, a sve to pod paskom bivšeg predsjednika GO SDP-a Antuna Novoselovića, ekipa s Trga pet bunara nastavlja s nezakonitim akrobacijama. Tako sada "očitavač brojila" Radeta ide korak dalje te krajnje bahato još jednom krši zakon zbog stjecanja vlastite imovinske koristi, što se zorno vidi iz priloženog videa. 

Ti i takvi kao što je on prvi viču "drž`te lopova" i svojim, nesmiljenim napadima na osobnoj razini, difamacijama i klevetama prozivaju sve i svakoga u ovome gradu, a s druge strane prvi su koji nelegalno rade i na taj način prikrivaju vlastita nedjela. Ovim putem predlažemo inicijativu da se trokut kod Foše nazove "Radetin trokut", kako više ne bi bilo sumnji čiji je i da mu se u taj prostor ne guraju drugi, primjerice pojedini taksisti. Ako bude potrebno, neka se na trokut postavi električno brojilo i, kao vrhunac svega, podigne dron iznad trokuta. Da svima sve bude jasno, navodi se u objavi HDZ-a. 

Prozvani Radeta im nije ostao dužan:

Za ovakvu "ekskluzivu" jednostavno su morali dići dron. Ovako je to ispalo poprilično amaterski, a po mom ukusu fali malo i hrabrosti. Skrivati se po šumarcima u te rane sate, netko se mogao i prehladiti. Ovaj dio snimke koji je snimljen iz Ledane najbolje govori o njima i svemu što su napisali. Zanimljivo je kako "kriminal" na Foši vide, ali ne vide kriminal u parku koji za posljedicu ima i ljudske žrtve. Kako god, volio bih saznati tko to ima fantazije o Radetinom trokutu. Tko god, te fantazije ću mu i ostvariti. Dobrodošli u moj trokut!