Direktor KK Zadar David Gunjević ipak će uskladiti svoja primanja s maksimalnim iznosom plaće koji je gradonačelnik Branko Dukić odobrio direktorima društava u gradskom vlasništvu. Na Skupštini zakazanoj za 18. listopada jedna od točaka je ona u kojoj se članu Uprave Društva određuje plaća u mjesečnom bruto-iznosu u najvišem iznosu od 14.750 kuna", odnosno oko 11 tisuća kuna neto. Na ovaj iznos dodaje se naknada za minuli rad i troškovi prijevozi.

Nakon izbora Gunjevića Nadzorni odbor javno je objavio plaće direktora i sportskog direktora. Gunjeviću je zajamčen neto prihod od 13 tisuća kuna, koji je prelazio zadano ograničenje, te uz njega dodatnih 5 posto od svakog sponzorskog ugovora koji direktor samostalno ugovori. Ubrzo nakon objave gradonačelnik Dukić zatražio je usklađenje plaće s direktorima drugih društava, čemu će se ovom odlukom udovoljiti.

Nakon ove odluke veću plaću od direktora, 12 tisuća kuna neto, imat će sportski direktor Denis Pleslić. Međutim, kako on nije direktor nego sportski dužnosnik, na njega se ne odnosi uredba. Njegov prethodnik Zvonimir Ridl imao je još nekoliko tisuća kuna veću plaću.

Osim odluke o plaćama Skupština će donijeti odluku o izboru novih članova Nadzornog odbora Darija Kljajića i Arsena Travicu. Pravo sudjelovanja u radu Glavne skupštine i ostvarivanja prava glasa ima svaki dioničar Društva čija prijava sudjelovanja u pisanom obliku pristigne u Društvo najkasnije do ponedjeljka, 17. listopada 2022. godine do 12 sati .