Udruga mladih „Jarac" - Lukoran, Otok Ugljan u suradnji sa SRD „Harpun" iz Zadra organizira natjecanje u lignjolovu „CRNILO KUP" i to već 6. godinu za redom. Pozivaju da im se pridruže svi zaljubljenici u more, lignje i dobru spizu.

Natjecanje se održava u subotu 8. listopada. Prijava i podjele natjecateljskih brojeva održat će se od 15 do 17 sati istog dana. Natjecanje započinje sa startom u 17:30 s lukoranske rive, a završava s povratkom na mjesto isplovljenja u 20:30 gdje će se održati vaganje te proglašenje pobjednika te dodjela bogatih nagrada.

Autor: Josipa Grbas

Natjecanje je otvoreno za sve sudionike koji posjeduju odgovarajuće dozvole za ribolov i voditelja brodice. Dnevne sportske ribolovne dozvole mogu se kupiti od SRD „Harpun". Više informacija na linku.

Nakon natjecanja vrijedni mještani će pripremiti morske delicije kao i sav ulov, koji će se pripremiti nakon vaganja, za sve natjecatelje i goste. Za dobru zabavu pobrinut će se Sexymotherfuckers koji nastupaju nakon dodjele nagrada.

Autor: Josipa Grbas

Za najbolje natjecatelje u ukupnom poretku osigurane su vrijedne nagrade naših sponzora te medalje i pehari. Također, dodjeljuju se nagrade za „Najveću lignju", „Najbolju lignjolovku", nagrada za „Najbolje lignjolovilo" te nagrada „Lucky Loser" nasumično odabranoj ekipi.
Prijave i ostale informacije na 098/9357 250 te preko Facebook stranice Crnilo Kup - Lukoran ili na mjestu preuzimanja natjecateljskih brojeva na lukoranskoj rivi na dan natjecanja do 17:00.

Prijava je važeća tek nakon uplate kotizacije koja iznosi 75 kuna po natjecatelju.

Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom: Općina Preko, Turistička zajednica Općine Preko, Perkinscommerce d.o.o., Savage gear, Roblmarine/Navtronik, DTD d.o.o., Nevico d.o.o., Luna Maris d.o.o., Morski Jež d.o.o., Ižanka-Zadar d.o.o., Fishing factory d.o.o., Artić Nautica j.d.o.o., Mikeli trade d.o.o., Spectrum d.o.o., Triton/peškafondi, DIVE IN NOVI d.o.o., Brko j.d.o.o., TG Art d.o.o., Heineken, Vinarija Degarra, Mashtel Distillery, Vina Glavica, Arbacommerce d.o.o., Jadran tuna d.o.o., Mišlov d.o.o., RZ Omega 3, Marikomerc d.o.o., Centaurus d.o.o., Cromaris d.d., DVC - Zadar d.o.o., Radio 057, Olive Island Marina, Bodulo Nekretnine d.o.o., Nadria Travel j.d.o.o., David Marine, Tehničar-Zadar d.o.o., Iverpan-Zadar, T.O. Stipe - Zadar, AutoDirekt - Ivankov d.o.o. Zadar, Autoservis Stipe, Auto moto servis Mikela, ZD 1, Trata Kali, Cvjećarnica Nina, Konoba Makara, Apartmani Ruža - Lukoran.

- Uz sve navedeno, prepuni smo iznenađenja. Pridružite nam se!, poručuju iz Udruge mladih „Jarac" - Lukoran.