Lauda Europe, dio Ryanair grupe, organizirat će dane zapošljavanja u Hrvatskoj počevši od četvrtka, 6. listopada, za pozicije kabinskog osoblja u Zagrebu i Zadru.

Kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letova za ljeto 2023., Lauda Europe očekuje da će zaposliti više od 50 novih članova kabinskog osoblja, počevši od četvrtka, 6. listopada i trajat će do nedjelje, 9. listopada, u Zagrebu i Zadru.

U Zadru se testiranje održava u hotelu Bastion u subotu 8. listopada u 14:00 sati i u nedjelju u dva termina, u 10 i 15 sati.

- Naše uloge u kabinskom osoblju nude uzbudljive prilike za karijeru ambicioznim članovima posade da napreduju u karijeri dok istražuju omiljena europska odredišta. Organizirali smo ove dane za zapošljavanje kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i prenijeli im uzbudljive i dinamične mogućnosti karijere koje su dostupne unutar najveće europske grupacije zrakoplovnih prijevoznika. Nadamo se da ćemo moći ponuditi što većem broju Hrvata avanturu i iskustvo života unutar naše mreže kabinskog osoblja u Zadru i Zagrebu, kaže Maria Cristina Civiletti, voditeljica planiranja i resursa Lauda Europe.

Prednosti karijere u Ryanair grupi su besplatan tečaj za obuku kabinskog osoblja, dnevnice osigurane tijekom treninga, upoznavanje novih kultura i gradova, fleksibilni radni raspored (5 dana rada, 3 odmora), „neograničeno visoko snižena cijena putovanja osoblja", a naravno ne smije se zaboraviti niti atraktivna odora.