Vozač koji je u rano jutro sjeo za upravljač automobila pod većom dozom alkohola, pa sletio s ceste u ulici Put Gumlina na Bokanjcu, kažnjen je s ukupno 11.800 kuna.

On je u 7:45 sati upravljao vozilom a da nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila te gustoći prometa (zavoj udesno, kolnik mokar), zbog čega je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, prešao u prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom vozila udario u stablo, nakon čega se zaustavlja u kanalu s lijeve strane kolnika na visokom raslinju. Također mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja svim motornim vozilima u trajanju od tri mjeseca.

Nakon dolaska na teren policajci su pronašli alkoholiziranog muškarca, kojega su uhitili i pustili iz postaje nakon otrežnjenja.

Okrivljenik je na saslušanju izjavio da se osjeća krivim. Ima važeću vozačku dozvolu, međutim nije je imao u sebe. Upravljao je vozilom reg. oznake ZD 732 KB ali brzinu vozila nije prilagodio uvjetima i stanju na cesti zbog čega je prešao u prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i prednjim lijevim dijelom vozila udario u stablo koje se nalazilo s lijeve strane kolnika. Sud je zamolio da uzme u obzir njegovo priznanje, loše materijalne prilike i da nije nikad do sada kažnjavan za prometne nesreće.

Sud je uvažio njegovu molbu pa mu je za navedene prekršaje izrekao minimalne kazne propisane zakonom.