Ceste Zadarske županije dale su najnižu ponudu za rekonstrukciju ceste između Škabrnje i Nadina, procijenjenu na vrijednost od 3,5 milijuna kuna bez PDV-a.

U zadanom roku na natječaj Županijske uprave za ceste Zadarske županije pristiglo je šest ponuda, a ona Cesta Zadarske županije od 2,36 milijuna kuna bila je najjeftinija. S obzirom da je udovoljila svim kriterijima, te da je dobila maksimalnu ocjenu za jamstvo radova, ocijenjena je s maksimalnih 100 bodova. Nakon otvaranja ponude izvršena je provjera podataka iz sudskog registra i porezne uprave, ali i utvrđeno kako nitko od članova Nadzornog odbora ili uprave - Željko Lončar, Marin Gudelj, Radoslav Gudelj, Dario Ivankov, Branko Dujić, Grgo Batur, Mišo Barešić i Jure Fabijan - nije osuđivan.

Predviđena je rekonstrukcija županijske ceste 6021 u duljini od 1.747 metara te obnova lokalne ceste 63122 u punoj duljini od cca 2.348 metara. Obje prometnice su uske i u lošem stanju pa će se rekonstrukcijom proširiti na 5, odnosno 5 i pol metara.

Ponudu su poslali još Cestogradnja iz Zelengrada, Sarađen iz Stankovaca, COLAS Hrvatska, obrt Bartulin te Strabag, koji je s 2,72 milijuna kuna bio drugi najpovoljniji ponuđač. Povjerenstvo je predložilo prihvaćanje ponude Cesta Zadarske županije, koja će na kraju s PDV-om iznositi 2,95 milijuna kuna.