U lipnju će biti godina dana otkako je u Zadru otvorena Poliklinika Marin Med.

Njihov medicinski tim u prošloj je godini, kroz suradnju s Općom bolnicom Zadar, pružio pomoć brojnim stranim državljanima koji su zatrebali zdravstvenu uslugu u našem gradu.

U svojih 13 godina postojanja u Dubrovniku, tim Marin Meda je okupio brojne liječnike, stručnjake iz svih grana medicine. Za širenje svojih usluga odabrali su grad Zadar kojem će Poliklinika povodom Dana žena pokloniti poseban paket radioloških pretraga. Budući da je rukovoditelj Poliklinike dr. Damir Kasap ujedno i veoma cijenjen radiolog, uprava Poliklinike je na njegov nagovor odlučila dan žena pretvoriti u mjesec žena. Tako će Zadranke u Marin Medu u ožujku moći obaviti UZV dojki, a uz njega dobiti besplatan UZV štitnjače.

"Na ovakav potez smo se odlučili jer smo shvatili da ljudi danas zapostavljaju svoje zdravlje vrlo često iz nedostatka vremena. Pronaći vrijeme za sebe postao je luksuz mnogima, na ovaj način ćemo Zadrankama omogućiti da dva vrlo bitna UZV pregleda obave u jednom terminu u Poliklinici Marin Med Zadar", rekao je dr. Kasap.

Tim Marin Meda zimu je proveo u jačanju kvaliteta svoje usluge, a uz to i na širenju ponude specijalističkih pregleda.

Tako, od početka ove godine u Polikliniku dolazi i splitski liječnik dr. Andrija Gelić, specijalist nuklearne medicine, subspecijalist za štitnjaču koji je u veljači u Marin Medu okupio pacijente kojima je već otprije poznat po svom radu i zalaganju za zdrav život.

U samoj Poliklinici u tijeku su radovi povodom otvaranja dvije nove ambulante, a sve to kako bi im se do ljeta pridružili i novi specijalisti. Kako saznajemo, u Zadar dovode specijaliste ortopedije i hematologije.

"S obzirom na to da pratimo svakodnevne upite naših sugrađana za određene pretrage, u planu nam je suradnja s nekoliko liječnika koji će svojim radom dati izniman doprinos zdravstvenom sustavu u Zadru kako tijekom same turističke sezone, tako i kroz ostatak godine", istaknuo je dr. Kasap.

Povodom skorašnjeg otvorenja ortopedske ambulante, kao prvog liječnika najavljuju prof. dr. sc. Darka Antičevića, specijalista ortopedije, subspecijalista dječje ortopedije koji će u Polikliniku Marin Med Zadar doći 21. ožujka.

Misija Poliklinike Marin Med Zadar je osigurati svim njenim klijentima najmoderniju dostupnu dijagnostiku i medicinske postupke u svrhu otklanjanja njihovih zdravstvenih problema. Za više informacija obratite im se na e-mail adresu [email protected] ili na broj: +385 (0)23 551 111.