Bliži se jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja ovog proljeća u Zadru - Project A3:UM! Organizira ga domaća event organizacija Selected Croatia, a održat će se u subotu, 29. travnja u povijesnom dvorištu crkve Sv. Dominika.

Poseban gost bit će poznati Rumunjski DJ Andre Rizo koji po prvi puta nastupa u Hrvatskoj. Također, Project A3:UM najavljuje i prvi lineup izvođača koji će vas zabavljati cijelu noć.
Na pozornici će se izmjenjivati poznata imena domaće DJ scene: Groove Masters, Alvize i PUFF PUFF-E. Oni će vas provesti kroz niz različitih ritmova i glazbenih žanrova, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Zadarski DJ duo Groove Masters već godinama stvaraju svoju glazbu, a setovi su im većinom ispunjeni techno, house i progressive ritmovima. Nastupali su na mnogim događajima diljem Hrvatske i regije, uz velika imena poput Chris Stussy, Traumer i Archie Hamilton. Prošle godine, osvojili su prestižnu nagradu Ambasador u kategoriji najperspektivnijih izvođača u regiji, a dodijelila ih je Klubska scena koja je najcjenjeniji i najpoznatiji portal za elektroničku glazbu.

Sljedeći izvođač kojeg ćete imati prilike poslušati na A3:UM projektu je mladi talentirani DJ iz Zadra - Alvize. Nastupao je u nekim od najpoznatijih klubova i festivala u Hrvatskoj: Hideout Festival, Sonus Festival i Zadar Sunset Festival. Bio je i rezidentni DJ u klubovima Rocks Beach Club i Burra Beach House na najpoznatijoj hrvatskoj party destinaciji, plaži Zrće.

Alvize je poznat po setovima koji su puni kombinacija različitih žanrova, mješavina stilova i zvukova, a njegovi zarazni beatovi i upečatljive melodije, posebno će podići atmosferu na ovom događaju.

Zadnji izvođač ovog lineupa je PUFF PUFF-E, bosanski DJ i producent koji je aktivan na elektroničkoj plesnoj sceni od 2018. godine. Poznat je po svom prepoznatljivom stilu koji kombinira elemente NY i Chicago house zvuka, kao i detroitske techno scene. Svojim unikatnim glazbenim pristupom, podići će Project A3:UM na još posebniju razinu.

U idućim tjednima organizatori će objaviti ostatak izvođača za drugi lineup, a sve informacije o nadolazećim novostima možete pronaći na njihovim društvenim mrežama. Svoje "early bird" ulaznice, po posebnim cijenama, možete kupiti preko sustava Entrio još neko vrijeme, nakon čega će im cijene porasti. Ne propustite ovaj nezaboravan boutique događaj i budite dio jedinstvene house zabave u Zadru!