Tresla se brda - rodio se miš na Stanovima.

Prije dva dana je sa Stanova najavljeno kako će skupštinari raspravljati o dvije ponude za preuzimanje Kluba: Marina Kulaša i Marka Ivančića.
Sjednica će biti zaključena s izborom najboljeg ponuditelja o kojem ćemo pravovremeno obavijestiti javnost, objavili su iz HNK Zadar.

Međutim, na današnjoj  Skupštini HNK Zadar nije izabran potencijalni kupac kluba koji je još uvijek sportska udruga. Uzalud je jučer objavljen lobistički tekst u nacionalnim novima s jednim od kandidata iz Australije.

 Iz objave HNK Zadar vidljivo je jedino tko su članovi skupštine i tko na nju nije došao.
Odnos snaga se očito ponovno zakuhao.
Na skupštini je bilo 17 od 22 člana Skupštine: Iva Bokanović, Šime Taraš, Krešimir Zorić, Ivan Milin, Krševan Santini, Tomislav Smolić-Ročak, Ante Fain, Krešimir Karamarko, Lovre Predovan, Nikica Krnić, Lucija Perica, Damir Knežević, Mario Paleka, Mladen Maraš, Josip Anić, Ivan Tošić, Frane Potočnjak, dok nisu došli: Danijel Subašić, Ivan Santini, Iva Perinčić, Dario Fiolić i Mario Dundović, navodi se u objavi.

Iako su dobili ponude prije više mjeseci, što je javnosti otkrio Ivan Santini, zaključeno je kako su „analizirane obje ponude investitora i utvrđene su potrebe za dodatnom dokumentacijom, koje će se zatražiti od investitora da se dostave u kraćem vremenu kako bi se Skupština mogla nastaviti, a Skupštinari donijeti odluku.
O nastavku sjednice javnost će biti pravovremeno obaviještena, najavljeno je iz HNK Zadar koji se očito nije dobro pripremio za današnji biti ili ne biti.

Grad Zadar predstavlja Krešimir Karamarko.