Restoran Kornat nastavlja s tradicionalnim Večerima šefa kuhinje Stefana Stevanoskog. Svakog petka i subote očekuju vas nova gastronomska iznenađenja po cijeni od svega 130 kuna.
Za petak 28.03. Stefan je pripremio riblji meni:
– Proljetni quiche s dimljenim lososom i šparogama
– Kremasti rižoto s lignjicama i kremom od blitve
– Fileti bijele ribe s pjenicom od koromača, krema od krumpira i povrće na maslacu
– Torta od naranče i čokolade
U subotu 29. ožujka očekuju vas nova iznenađenja:
– Šarena salata s hrskavom piletinom u sezamu i začinima
– Penne all’ammatriciana
– Teleći medaljoni umotani u dalmatinsku pancetu s kaduljom i narančom s povrćem na maslacu
– Torta od naranče i čokolade
Cijena po osobi, uz čašu vina, iznosi130 kuna. Rezervirajte stol na vrijeme na tel. 254 501.
Dobar tek želi Vam Restoran Kornat!