Na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, Poljani Ivana Pavla II., počela je nova gastro priča: otvoren je restoran “Antiquus Sushi & More”, u kojemu će se moći kušati vrhunski specijaliteti Mediterana i azijske kuhinje.
U poplavi uobičajene ponude ovaj se restoran ističe do sada neviđenom fuzijom dvaju naizgled različitih tipova namirnica i specijaliteta, koji se pod vrhunskom obradom kuhara pretvaraju u nezaboravne specijalitete. Već na samom otvaranju u četvrtak mnogi su pohrlili kako bi degustirali jela, a mnogi od njih vratili su se već u petak kako bi nastavili istraživati menu.
Što se tiče Azije i Dalekog Istoka, naglasak je naravno na sushiju, ali chef Severin Terzić rado će pripremiti riblje i mesne specijalitete, koje je usavršavao radeći diljem svijeta, pa i kao šef kuhinje u Garmisch-Partenkirchenu. Za one koji ne preferiraju azijsku kuhinju bit će dostupna široka ponuda jela.
Uz vrhunsku pripremu naglasak će tijekom ponude biti na sezonskim namirnicima uzgojenima na lokalnom području, što jamči zadovoljstvo svih gostiju restorana. Osim toga, zadržat će i tradiciju ispijanja kave na mjestu uz samu rivu te će u ponudi biti premium kava u vrhunskom ambijentu.