Bitka za ostanak u elitnom društvu za nogometaše Zadra započinje upravo kroz subotnji dvoboj s Međimurjem na Stanovima, piše Slobodna Dalmacija. I jednima i drugima mač stoji iznad prvoligaške glave, zato je veoma važno osvajati bodove na domaćem travnjaku.

- Imamo dobro ozračje unutar momčadi, iako u nastavku prvenstva nismo ni jednu utakmicu dobili, ali nemamo ni poraz. Utakmica protiv Međimurja će pokazati koliko se dobro možemo nositi s bremenom favorita. Ako ih je dobila Croatija Sesvete možemo i mi, držim da smo kvalitetniji i u boljoj formi. Istina, čeka nas teška utakmica, daleko od lagane - veli Dalibor Zebić, trener Zadra.

Činjenica je da su Zadrani primili samo dva pogotka u tri utakmice, ali se nisu previše ni osladili golovima. Zato se iz Zebičevih usta stalno može čuti zazivanje dvojice igrača u napadu...

- Nadam se da ćemo napokon imati raspoložene, Želimira Terkeša i Ivana Santinija. Njih dvojica mogu i moraju riješiti utakmicu. U odnosnu na ogled u Maksimiru, sastav će biti nešto izmijenjen jer je viroza napala Stjepana Skočibušića, Na njegovo mjesto će Ferdo Milin koji je protiv Dinama pokazao koliko nam znači njegova igra.

Još uvijek nisam siguran hoće li na desnom boku zaigrati Josip Bilaver koji se potužio na ozljedu. Ako ne bude mogao igrati unutra će Šime Maruna. Povratkom Santinija na klupu će Davor Piškor, sve ostalo ostaje isto. Imamo jednu standardnost, i vjerujem da su igrači svjesni koliko nam je važna ova utakmica - zaključio je Zebić.

Vijest  je priopćio sportski direktor prof. Josip Bajlo:
- Znamo vrlo dobro u kakvoj se teškoj financijskoj situaciji nalaze mnogi ljudi, pa smo stoga na sastanku Izvršnog odbora kluba odlučili sniziti cijenu ulaznice. Tako će protiv Međimurja ona iznositi 30 kuna umjesto dosadašnjih 50 kuna. To je naš prilog u ovim recesijskim vremenima.