Proteklog vikenda u Splitu je održan pojedinačni PH u atletici za mlađe seniore i seniorke koji je u organizaciji ASK-a Split okupio preko 140 atletičara iz 23 hrvatska kluba. Između ostalih na mitingu je nastupilo četvero članova AŠK-a Zadar koji su u Zadar donijeli isto toliko medalja, od čega dvije zlatne i dvije srebrne.

Titulama državnih prvakinja okitile su se Lucija Zubčić, koja je u skoku u vis skočila vrlo dobrih 177 cm. Zlato i naslov državne prvakinje osvojila je i Katarina Gašparović koja je pobijedila u bacanju koplja s daljinom 43,75 metara.

Druga mjesta i naslove viceprvaka Hrvatske osvojili su Jakov Zurak sa skokom od 190 cm u skoku u vis i Paola Borović koja je u skoku u dalj skočila za nju loših 5,45 m.

Treba istaknuti da su s ovim uspjesima članovi AŠK-a ove sezone na prvenstvima Hrvatske osvojili ukupno 43 medalje, od čega je čak 17 zlatnih, odnosno toliko imaju naslova državnih prvaka. Što je posebno važno, tamo gdje je najteže, u konkurenciji seniora i seniorki, osvojili su osam medalja od čega dva zlata.