Košarkaši Zadra u nedjelju 6. studenoga (od 17 sati) gostuju kod šibenskog Jollya u sklopu 5. kola A-1 lige hrvatskog prvenstva.

Trener Zadra Ante Matulovića uoči utakmice je izjavio kako se momčad maksimalno, koliko može u dva dana, priprema za novi ogled. 

- Ekipa Jollyja je jako dobar i iskusan protivnik s dobrim trenerom. Nemamo kalkulaciju, igrat ćemo maksimalno ozbiljno i pokušati ostvariti pobjedu koja nam je itekako važna, posebno u ovim situacijama, kad je ekipa psihički malo pala. Uz maksimalnu borbenost i angažman nastojat ćemo pobijediti. Ekipa Zadra je stabilna, komuniciraju između sebe i svi se slažemo da 90 poena koje primamo u prosjeku po utakmici nije dobro. Što se tiče obrane, trebamo neke stvari proširiti te se nadam da će to biti vidljivo već u susretu protiv Jollya. Nikakve euforije nije bilo ni nakon 5 pobjeda, pa tako nije ni velik taj psihološki pad nakon dva poraza. Poraz protiv Igokee zapravo je jedini kiks što se tiče ABA lige.

Igrač Zadra Mislav Brzoja poručio je kako se treba što prije treba zaboraviti na taj poraz i okrenuti se Jollyju. 

- Igrali smo dvije pripremne utakmice s njima i znamo da su čvrsta ekipa, koja je u međuvremenu dobila i par pojačanja. Mi ćemo probati igrati našu košarku, što više vući u leđa i probati doći do velikog broja laganih poena. Ne smijemo tako razmišljati, znamo kakva je situacija ovdje i da igramo sa 6, 7 igrača ali moramo računati na energiju mladih igrača. 

Brzoja je u Zadar došao nakon NCAA karijere u Americi. Na pitanje kako se osjeća u Zadru, rekao je:

- Dobro se osjećajam i ekipa izgleda dobro, mlada je i polivalentna. U usporedbi s NCAA, zadovoljan sam, trener mi daje potpunu slobodu i ovaj stil igre mi odgovara, tako da uživam u Zadru.