Trener Zadra Ante Matulović nakon utakmice s Hermes Analiticom je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je upisana pobjeda, no nije bio zadovoljan prikazanom igrom.

- Dva boda se pišu. Pobjeda je ostavrena teže nego smo očekivali, a igru ćemo probati što prije zaboraviti.

Utakmica je bila, posebice u prvom poluvremenu loša i uspavljujuća. Hermes nas je uveo u spore napade, držali su loptu dugo u svom posjedu, tako da s agresivnošću nismo uspjeli ništa promijeniti u prvih 20 minuta.

Drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje, malo veća rotacija i malo veća razlika su nas doveli do komotnije situacije. Uspjeli smo donekle minutažu podijeliti i na igrače koji do sada nisu toliko participirali. Dobro je i da je klupa zabila 43 poena i statistički iznijela veći teret od prve postave,  s tim da morate znati da je drugoj postavi lakše igrati kada ulaze u igru s klupe nego kada otvaraju utakmicu. Mladi Toni Jelenković je unio dodatnu energiju, napadčki je bio dobar, ali obrana je dio na kojem još mora raditi.  U svakom slučaju zadovoljan sam njihovim doprinosom, to je ono što se od njih očekuje i to je njihov glavni posao - kvalitetno odmijeniti startere dok se odmaraju, kazao je Matulović na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Mislav Brzoja je također naglasio doprinos igrača s klupe.

- Nismo dobro ušli na utakmicu, srećom naši mladi igrači su to podigli i donijeli pobjedu.

Trener Hermesa Zvonimir Mravak je nakon utakmice rekao kako ga veseli pomak u igri njegove ekipe, koja još uvijek, nakon šest kola, ne zna za pobjedu.