ZADAR- U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog., KravMaga Zadar organizira besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene.

U Zadru će se seminar održati u subotu 26.11.2016. od 16:00 do 18:00 sati u dvorani Krav Mage Zadar (Domovinskog rata 7), a voditi će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.
Zbog nasilnih napada na naše sugrađanke odlučili smo se aktivno uključiti u borbu protiv nasilja nad ženama organizacijom besplatnih seminara na kojem će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.

Seminaru mogu sudjelovati sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.

Pozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i svoje samopouzdanje te naučeno kasnije i prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja.

S obzirom da smo svjedoci velikog broja nasilja, te kako bi dali svoj doprinos u sprječavanju takvih situacija, pozivamo vas da se odazovete ovom seminaru.