Još jedno veliko priznanje sletjelo je na adresu Boksačkog kluba Zadar, odnosno trenera Dragana Vidaića, koji je od strane Hrvatskog boksačkog saveza potvrđen za izbornika mlađe seniorske reprezentacije Hrvatske. Vidaić je izabran sukladno odluci izvršnog odbora donesenoj lani, a u kojoj stoji kako se izbornici biraju temeljem rezultata nakon Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i mlađe seniore.

Uz Vidaiće i trenera Dražena Kuhara, u stručnom stožeru bit će još i Antonio Zubčić, trener u zadarskom Boksačkom klubu Bandits. Vidaić je u izjavi za Sport023 rekao kako mu je zadovoljstvo nakon tri uspješno odrađena mandata na čelu juniorske reprezentacije Hrvatske sada voditi i generaciju mlađih seniora.

„Zahvalio bi se predsjedniku Hrvatskog boksačkog saveza gosp. Boni Bošnjaku kao i tajniku Marku Maroviću i svim članovima Izvršnog odbora za ovu odgovornu funkciju. Očekujem od Grada Zadra i Zadarske županije da će me podržati u ovom projektu kako bi ostvario dobre rezultate i donio u Zadar još nekoliko medalja. Što se reprezentacije tiče mi nemamo stanku. Već 15. srpnja boksamo protiv reprezentacije Italije, dok nas u listopadu očekuje Europsko prvenstvo u Turskoj. Tamo će, nadam se, Biletić i Uremović potvrditi svoje europske medalje. U Turskoj očekujem dobar rezultat od još nekoliko mladih boksača, prije svega od Darjia Petrića kojeg iduće godine očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu gdje prvih osam putuje na Olimpijadu za mlade. Znam da je preda mnom jedna velika obaveza, ali isto tako znam kako rad,trud i znoj daju rezultate pa se tome veselim", kaže Vidaić.