KK Zadar očekivano je bio uvjerljiv na gostovanju kod KK Ribola Kaštela gdje je ostvario svoju 10 pobjedu. Susret je završio s čak 50 koševa razlike u korist momčadi Aramisa Naglića (97:47), no impresivni rezultat zasjenio je incident. 

Pred sam kraj utakmice navijači Tornada zapalili su jednu baklju, nakon čega je došlo do koškanja na tribinama između policije i navijača, piše Basketball.hr. Košarkaši Zadra i stručni stožer potrčali su s terena na tribine i stali između sukobljenih strana kako bi smirili nastalu situaciju, zabilježenu na linku

Nakon utakmice, trener Naglić poručio je kako su ovu utakmicu, kao i većinu u HT Premijer ligi, shvatili kao trening pred teža iskušenja u ABA ligi.

- U ponedjeljak nas čeka susret protiv FMP-a, svi su dobili priliku i podijelili minutažu, nije bilo ozlijeđenih pa sam sa te strane jako zadovoljan, poručio je Naglić.

Nadovezao se igrač Zadra Domagoj Vuković:

- Lagana utakmica za nas, očekivao sam veći otpor domaćina s obzirom da se susret igrao na njihovom terenu. Jako su popustili u drugom dijelu susreta, što nam je omogućilo da se dobro razigramo pred susret u ABA ligi.

Luka Žitko, trener Ribole Kaštela, Zadar je okarakterizirao kao moćnu momčad. 

- Zadovoljan sam kako smo odigrali prvo poluvrijeme, pogotovo prvih deset minuta susreta. Kasnije je Zadar pokazao zašto je rang iznad nas, natjerao nas je na veliki broj izgubljenih lopti, a u kratkoj rotaciji igrača više nismo imali snage za nastavak dostojnog otpora. Na nama je da dalje radimo i borimo se, bez obzira na sve nedaće koje su nas snašle. Moćni su Zadrani, osjeti se sa klupe ta košarkaška dimenzija više.