ZADAR - Titani Vakanze danas će na Petak13 odmjeriti snage s Titanima veteranima na vaterpolo igralištu Kontra vitra na zadarskoj rivi u 18.30 sati.

Inicijator i organizator VAKANZA- e Borut Gatara najavio je na današnjoj konferenciji za novinare kako će Marko Popović biti trener domaće vaterpolo ekipe. - Za one koji nisu znali gdje će zadarski košarkaš nastaviti karijeru, otkrivamo njegov novi angažman. Trener gostuje ekipe trebao je biti zadarski nogometaš Ivan Santini, ali je u Belgiji. On je na žalost morao i ostati bez sudjelovanja na SP u Rusiji gdje je izgubio mjesto u reprezentaciji zbog Kalinića koji je nakon 7 dana odustao a našem Santiju uskratio životnu priliku, komentirao je Gatara aktualan sportski događaj. Za Titane hrvatske reprezentacije, koje vodi Dubravko Šimec nastupit će i Mario Budimir - suprug Doris Dragović ali i legenda splsitkog Jadrana, najavio je Gatara.

Nakon praćenje SP-a u Rusiji, VAKANZA će biti najvažniji sportski događaj u Zadru koji počinje 23. srpnja dok će veliko finalno natjecanje biti 24. i 25 kolovoza.-  To smo tempirali s noćima punog miseca kako bi i ribarske plivarice mogle sudjelovati u vaterpolo spektaklu. VAKANZA se održava 11. godinu za radom ali će se posebno obilježiti 10. rođendan turnira. Vaterpolo na rivi jedan od je posjećenijih događaja koji se ne nameće svojim programom nikome ali je ugodan i uklopljen u prostor ljetnih zbivanja, kazao je Gatara.

Uz izniman program zabave kojeg je najavila Lucija Kolega. Već 20. srpnja na rivu ponovno dolazi najbolji tribute slavnog Queena, dan poslije je Pavel o kojem ne treba trošiti riječi. Ive Županović trio nastupa 26. srpnja ta za veliko finale, dok nam 4. kolovoza iz Italije ponovno dolazi najbolji europski tribute band Jamiromama, najavila je Lucija Kolega koja kao i Borut Gatara ostavlja mogućnost za još koji VAKANZA događaj u hodu.