Istog dana kada je na pressici KK Zadra rečeno kako je Ivi Ivanovu ponuđen ugovor, koji on treba uzeti ili ostaviti, objavljeno je kako će ovaj Zadranin igrati za makedonski MZT.

Iako su se kao nove destinacije Ive Ivanova spominjali Split, a nakon toga i Cedevita, zadarski krilni centar karijeru će nastaviti u Makedoniji, javlja Basketball.hr.

Makedonska je momčad ispala iz ABA lige u prošloj sezoni, a sada ih očekuje borba za povratak kroz ABA 2 ligu. Iz MZT-a ne skrivaju da im je cilj ekspresni povratak u "rang više", a to su pokazali potpisom Ivanova koji će im biti veliko pojačanje.

Iako se činilo kako je Ivanov sve dogovorio sa Zadrom, to se na kraju ipak nije dogodilo, a iduću sezonu provest će u Makedoniji gdje je za MZT potpisao jednogodišnji ugovor. Na svom Instagram profilu, Ive se od Zadra i navijača oprostio dirljivom porukom:

- Očekuju me novi izazov u karijeri, moj novi klub je MZT Skopje. Ovim putem bi se zahvalio košarkaškom klubu Zadar, svim trenerima, medicinskom osoblju i mojim bivšim suigračima na izvanrednoj i meni do sada najdražoj sezoni u karijeri, poseban pozdrav i VELIKO hvala svim navijačima Zadra i Tornadu na ogromnoj podršci tokom cijele sezone.