U subotu 24. studenog u Zagrebu u kompleksu Combat održano je u istom danu državno i međunarodno natjecanje u para taekwondou. To je prvo državno prvenstvo u Hrvatskoj u para taekwondou i održano je pod pokroviteljstvom predsjednice RH i Grada Zagreba. Zadarsku županiju predstavljao je Taekwondo klub Donat sa svoja tri natjecatelja.

Najprije se održalo državno prvenstvo. Natjecatelji Donata postigli su izvrsne rezultate: dva srebra i zlato. Jure Milin i Ivan Periša u svojim kategorijama osvojili su srebro, a zlatni je Mateo Škara, stoga i državni prvak. Natjecatelji nisu krili zadovoljstvo, ali trebalo se pripremiti za dalje.

Na Međunarodnom prvenstvu sudjelovali su natjecatelji iz šest država: Njemačke, Švicarske, Mađarske, Rusije, Italije i Hrvatske. I tu su članovi Donata pokazali svoje umijeće. Kući su ponijeli dva srebra i jednu broncu. Jure Milin osvojio je srebro u svojoj kategoriji, Mateo Škara srebro, dok je Ivan Periša u svojoj kategoriji brončani.

Trener kluba Miljenko Lisica izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali i uključivanjem djece i mladih s poteškoćama u klub i općenito u sport grada Zadra.