Uspješan vikend odradila je odabrana ekipa Zadra protekli vikend u Zagrebu. 5 plivača predstavljalo je svoj Klub na otvorenom prvenstvu Hrvatske od 20. do 23.06.2019. gdje je nastupilo 185 plivača. Kvalifikacijske seniorske norme imao je velik broj plivača PK Zadar no ekipu koja je predstavljala klub činili su seniorka Ana Burazer, ml.seniori Antonio Milin i Bruno Šarić i juniori Božo Puhalović i Sandro Barić u pratnji trenerice Josipe Nekić.

Plivači su nastupali u „domaćoj" i u otvorenoj konkurenciji; gdje su u konkurenciju ulazili i plivači iz Irana, Austrije, Jordana, Slovačke, Njemačke, Italije i BiH. O jačini natjecanja govori i podatak da su se plivala kvalifikacijska vremena za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se odvija u srpnju u Kini.
Najbolja plivačica Kluba, seniorka Ana Burazer plivala je u 4 discipline, kroz kvalifikacijske utrke izborila je 3A i 1 B finale te osvojila broncu na 400m mješovito. Bila je brončana i u Hrvatskoj i u otvorenoj konkurenciji, sa osobnim rezultatom , 5:12.98. Na 200m leđno Ana je bila 4. a na 200m mješovito 5.
Do medalja u seniorskoj konkurenciji je došao i ml.senior Antonio Milin. U 5 kvalifikacijskih nastupa plivao je 3 A i 2 B finala a do brončanih odličja u apsolutnom poretku Hrvatske došao je u disciplini 100m prsno (1:07.07) i 200m prsno (2:24.36), sa najvećim brojem bodova -681 bod. Nastup u A finalima izborili su i Bruno Šarić (50m i 200m leđno) i junior Božo Puhalović (200m mješovito); ostale discipline plivali su u B finalima, kao i junior Sandro Barić. Dečki su plivali dva 4.mjesta u štafetnim nastupima.

Iduće natjecanje koje očekuje plivače Zadra je regionalno PH idući vikend u Splitu, na kojem nastupaju ml.kadeti, kadeti i mlađi juniori PK Zadar.