U petak, 20. prosinca s početkom u 17 sati u prostorijama COIN-a (Put Murvice 16) održati će se druga izborna skupština Društva prijatelja Hajduka Zadar.

Nakon uspješne prve četiri godine postojanja Društva, na izbornoj će se skupštini izglasati novo vodstvo Udruge za naredni period od dvije godine.

Poslije više tisuća učlanjenih u Hajduk kroz bazu DPH Zadar, mnogobrojnih humanitarnih akcija i doniranih sredstava, organizacije dvije Bile noći i mnoštva odrađenih terenskih učlanjivanja, u naredne dvije godine Društvo čekaju još veći izazovi.

DPH Zadar poziva sve bivše i sadašnje članove, ali i sve ostale navijače Hajduka sa zadarskog područja, a posebno one koji su željni volontiranja da dođu na skupštinu na kojoj se neće samo birati novo vodstvo. 

- Svi prisutni će imati mogućnost učlaniti se u Hajduk za 2020. godinu, otvoriti trajni nalog za mjesečne donacije u sklopu projekta otkupa dionica "Za sva vrimena" te ćemo sakupljati sredstva za donacije potrebitima za nadolazeće blagdane, najavili su u priopćenju za medije.