U subotu je u kraljevskom gradu Kninu održan "Knin Open", taekwondo turnir na kojem je obrovačka kadetska ekipa zauzela treće mjesto ekipno u konkurenciji od čak 49 klubova. Na turniru za mlađe kadete, kadete i juniore, a koji je ujedno i kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju, nastupilo je petero članova TK Obrovac. 

U juniorskom uzrastu nastupila je Nikolina Trošelj (-63) koja se u četvrtfinalu borila sa kasnijom drugoplasiranom Mateom Zeljko iz TK Jastreb i unatoč odličnoj borbi izgubila ostavši bez medalje i bodova za kriterijsku rang listu. U kadetskom uzrastu Petra Šoša (-47) predala je borbu zbog povrede u drugoj rundi pri rezultatu 1-3. Ovo je Petri bio prvi nastup u uzrastu starijih kadeta. Mihaela Jurjević (-51) prvu borbu pobijedila je Petru Leu Jelić (DIV Knin  16-6, a u finalu je izgubila od Petre Miličević (Olimpic Knin ) 11- 10 osvojivši srebro. Tonia Maričić (+59) izborila je brončanu medalju. Eni Melani Modrić (-55) je u finalu bila uspješnija od Štefice Šiško (Plitvice) s rezultatom 19-7 i osvojila zlatnu medalju .

- Uvijek sam zadovoljan svojim timom, uzevši u obzir da su Nina, Eni, Mihaela i Tonija do prije par dana bile u gripi moram priznati da nisam očekivao borbe koje će rezultirati medaljama i trećim mjestom ekipno u konkurenciji od čak 49 klubova, istaknuo je trener Luka Šoša.