Zbog sveukupne situacije s koronakrizom i Benkovačka malonogometna liga morala je na prisilni odmor. I pored svih želja da će se situacija popraviti i nastaviti prvenstvo utakmicama koje su se trebale odigrati u okviru još tri preostala vikenda, moralo se pribjeći okončavanju lige i proglašenju plasmana svih 19 ekipa koje su prema postignutim rezultatima zauzele poretke u trenutku prekida svih sportskih natjecanja, pa tako i prvenstva Benkovačke malonogometne lige koja je i ove sezone privukla veliku pozornost ljubitelja malog nogometa u Gradskoj sportskoj dvorani.

Povjerenik lige Branimir Jarmanović nije krio zadovoljstvo kvalitetom lige i zanimanjem, kako brojnih ekipa koje su se prijavljivale za ovo natjecanje, tako i brojnih poklonika ovakvog sportskog gušta te turnira koje je on sa svojim suradnicima vrlo uspješno organizirao, ali i žal zbog toga što se ova sezona Benkovačke malonogometne lige nije okončala. Kao povjerenik je, zajedno sa svojim suradnicima i predstavnicima ekipa, dogovorio da se i pored toga što krajnji rezultat nije postignut, upriliči proglašenje najboljih ekipa i posjedinaca lige i dodijele im se zaslužena priznanja. Zatečeno stanje tako je pokazalo da je nakon odigranih 19 kola ekipa Drage pokazala najviše te sa 16 pobjeda, jednim neodlučenim rezultatom i dva poraza te s osvojenih 49 bodova, prvak Benkovačke malonogometne lige. Drugo mjesto osvojila je, također kroz ligu vrlo uvjerljiva, momčad Tinja s 45 osvojenih bodova koliko je na svoj konto upisala i trećeplasirana ekipa Benkovačko selo. Proglašena je i fair play ekipa lige, a to je MNK Kruševo koji su nepotpuno prvenstvo zaključili sa sedam žutih i dva crvena kartona. 

Najboljim vratarom lige proglašen je čuvar mreže ekipe Drage koji je svojim bravuroznim obranama zaslužio epitet najboljeg. Najbolji strijelac lige s 29 postugnutih golova je Mario Marković-Bubo iz MNK Raštević, dok je najbolji igrač lige Mateo Šušak iz ekipa Fortuna Drage. Najboljim ekipama i pojedincima Benkovačke malonogometne lige povjerenik Branimir Jarmanović uručio je priznanja pa je prvoplasiranim Dragama dodijeljen pehar i gratis kotizacija za narednu sezonu. Drugoplasiranom Tinju uručen je pehar i gratis kotizacija u visini 2000 kuna, dok je trećeplasiranoj ekipi Benkovačko selo uz pehar pripala gratis kotizacija u iznosu od 1000 kuna. Svoje pripadajuće sportske kipiće dobili su i najbolji pojedinci lige. Branimir Jarmanović zahvalio je svim sudionicima lige na sudjelovanju:

- Nadamo se da će se situacija normalizirati i da ćemo uskoro najaviti početak nove sezone. Brojni problemi pratili su ligu, a ponajviše zbog dotrajale krovne konstrukcije Sportske dvorane u Benkovcu. Za vrijeme učestalih kiša dolazilo do prokišnjavanja dvorane te su se utakmice morale odgađati i naknadno odigravati. Stoga se isto tako nadamo da će odgovorni znati prepoznati težinu problema i vrlo brzo riješiti isti kako ne bi došlo do značajnih oštećenja i unutrašnjosti dvorane, rekao je Jarmanović.

Branimir Jarmanović već dugi niz godina sa svojom odabranom ekipom vrlo uspješno organizira razna sportska događanja pa tako i vrlo zahtjevnu organizaciju Benkovačke malonogometne lige. Skromno je izjavio kako mu je najveća nagrada kada sve to prepoznaju posjetitelji koji ovih godina pune tribine Sportske dvorane.