U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku počeli su intenzivni pripremni radovi za rukometni spektakl - Final Four SEHA lige. U glavnoj dvorani postavljena je odgovarajuća podloga za rukometne utakmice, a traju i drugi zahvati poslije čega će sve biti spremno za početak turnira 4. rujna. Svi radovi bit će obavljeni temeljem izvrsne suradnje ŠC-a Višnjik i SEHA lige, te drugih subjekata.

Oko 50 djelatnika angažirano je trenutačno u svim radovima i zahvatima, a valja istaknuti i da će za potrebe ovoga turnira, koji će izravno u televizijskom prijenosu moći pratiti brojni ljubitelji rukometa i sporta uopće, u dvorani biti instaliran „brzi Internet" što će svakako olakšati posao i brojnim medijskim kućama.

Jedan od zahvata u sklopu obimnih priprema bit će i dezinfekcija cijele dvorane. To će biti jedna od niza predviđenih strogih epidemioloških mjera što će ih poduzeti SEHA liga, u cilju sprečavanja i širenja zaraze koronavirusom, te zaštite zdravlja svih sudionika ovoga događaja. Dezinfekciju će, prema utvrđenom protokolu, obaviti ovlaštena tvrtka, a pri tomu uporabljena sredstva imat će 30-dnevno djelovanje.

Na Final Fouru SEHA lige bit će odigrane dvije polufinalne utakmice u petak, 4. rujna, te u nedjelju, 6. rujna utakmica za treće mjesto, odnosno finalna utakmica.