Dan nakon utakmice protiv Mornara momčad Veljka Mršića otputovala je u jutarnjim satima za Beograd gdje ih čeka dvoboj protiv mlade momčadi Mega Soccerbeta. Sutra, 11. listopada u 19 sati igrači Zadra tražit će svoju prvu pobjedu u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Mega Soccerbet je u prvom kolu svladala Igokeu u gostima rezultatom 62:84. Prošle sezone obje momčadi obranile su svoj domaći teren u međusobnim ogledima.

- 48 sati nakon jučerašnje utakmice čeka nas jedna mlada, dobra momčad koja ima dva jako zanimljiva centra oko kojih se dosta vrti njihova igra. Mi moramo misliti o nama, igrati našu igru i biti bolji iz utakmice u utakmicu. Idemo u Beograd odigrati jednu dobru utakmicu i vidjeti što možemo napraviti, komentirao je strateg Zadra Veljko Mršić.

- Nadam se da smo već zaboravili jučerašnju utakmicu. Sad smo fokusirani na Megu koja je jako talentirana i mlada momčad. Neće biti lako gostovanje, ali iskreno vjerujem u ekipu, vidjeli smo u drugom poluvremenu protiv Mornara da možemo igrati i kako možemo igrati. Nadam se pozitivnom rezultatu u Beogradu, rekao je Aleksandar Bursać.