Antonio Jordano novo je ime u svlačionici KK Zadra! 21-godišnji Jordano stiže iz osječkih Vrijednosnica, gdje je ove sezone bio najbolji strijelac HT Premijer lige s 19 poena po utakmici.

Jordano je proveo svoje kadetske i juniorske dane igrajući za Cedevitu, Kasnije je seniorsku košarku igrao za Zabok i Cedevitu. Ugovor je potpisao na četiri godine.

- Trajao je cijeli proces nekih 15 dana dok smo sve dogovorili. Ja sam ciljao na Zadar već neko vrijeme, znam kakva je ovo sredina i gdje dolazim. Baš sam htio doći u Zadar, tu su treneri koji su me trenirali u ranijim godinama. Sve je super prošlo, veselim se suradnji sa Zadrom i jedva čekam da sve krene, istaknuo je novi igrač Zadra, Antonio Jordano.

- Izuzetno mi je drago što smo dobili jednog kvalitetnog igrača u našoj ekipi. Poznajem Jordana već duže vrijeme jer je bio kod mene u Cedeviti i u Zaboku. On je fantastičan dečko, veliki radnik i jako dobar košarkaš. Bio je na zadnjem okupljanju reprezentacije što puno govori o njegovoj kvaliteti. Zadnje dvije godine se pokazao kao jedan od najboljih šutera u našoj ligi, i mislim da će nam donijeti sigurnost na vanjskom šutu što nam je u određenim trenucima nedostajalo. Želim mu sve najbolje i dobrodošlicu u našu ekipu, rekao je Ivan Perinčić.