Veslači Jadrana krenuli su u novu veslački sezonu nastupom na 1. Regati Kupa Dalmacije - Memorijalu Zlatka Celenta, koja je održana u Splitu. Regata je nakon dva odgođena termina uspješno organizirana, unatoč problemima s kojima se susreću svi veslački klubovi i sport općenito u okolnostima epidemije korona virusa. Ovaj puta je i vrijeme išlo na ruku veslačima pa je natjecanje održano u gotovo idealnim uvjetima na regatnoj stazi u Spinutu. Provodile su se stroge epidemiološke mjere, a natjecanje je održano bez gledatelja.

Ukupno su veslači Jadrana osvojili petnaest medalja od čega pet prvih, pet drugih i pet trećih mjesta te zauzeli ukupno drugo mjesto u ukupno poretku regate iza splitskog Mornara koji je bio bolji za četiri boda. Ostvarene su i ukupne pobjede u kategorijama mlađih juniora i kadeta.

Prva mjesta osvajali su dvojac na pariće juniorki u sastavu Sara Žuvanić i Natali Pera, osmerac mlađih juniora Dominik Ferjančić,Toma Rogić, Duje Kanjer, Antonio Pavlović, Đani Švenjak, Roko Skočić, Lovre Kurtin, Niko Škarpona i kormilar Toni Čurković, dvojac bez kormilara mlađih juniora Dominik Ferjančić i Toma Rogić, zatim u samcu kadetkinja Augustina Mihatov te u dvojcu na pariće kadetkinja Dora Turčinov i Viktorija Aleta.

Druga mjesta zauzeli su u samcu juniora Filip Mijić, u dvojcu na pariće mlađih juniorki Petra Babara i Mara Bencun, u samcu kadeta Bartol Cuković, u dvojcu na pariće kadeta Toni Čurković i Rafael Brkić te u Gig četvercu mlađih kadeta Franko Božić, Niko Skočić, Filip Matešić, Carl Neher i kormilar Nikica Ćurko.

Treći su bili Petar Miloš i Ivan Mustać u dvojcu bez kormilara juniora, Sara Žuvanić u samcu juniorki, Luka Ivković u samcu juniora, Lovre Kurtin, Roko Skočić, Duje Kanjer, Đani Švenjak u četvercu na pariće mlađih juniora te Gig četverac starijih kadeta u sastavu Marino Hrboka, Mateo Matešić, Niko Modrić, Enzo Melada i kormilar Franko Božić.

Četvrta mjesta osvajali su Natali Pera u samcu juniorki te Lovre Kolega u samcu mlađih kadeta dok su peti bili u samcu juniora Frane Bencun i Maris Milin u samcu seniorki. S veslačima su u Splitu bili treneri Branimir Vujević, Danijel Bajlo, Marko Dragičević i Petar Milin.

Sljedeća regata za Kup Dalmacije trebala bi se održati u Šibeniku, ako to dopusti epidemiološka situacija.