Dražen Kuhar, novi izbornik mladih seniora, izabrao je sastav hrvatske boksačke reprezentacije, koji će nas predstavljati na Svjetskom prvenstvu mlađih seniora u Poljskoj. Ukupno će tamo nastupiti šest hrvatskih predstavnika, a među njima će u kategoriji do 69 kilograma biti Zadranin Petar Krešimir Knežević, član BK Sveti Donat, javlja Sport023.

- Pripreme pod vodstvom trenera Nene Mitrovića idu odlično. Imamo dva treninga dnevno, ujutro odrađujemo kondicijski, a navečer boksački dio. Nemamo još puno vremena, već u subotu odlazimo na prvenstvo. Spreman sam i veselim se nastupu na tako velikoj smotri. Dat ću sve od sebe da ostvarim što bolji rezultat - ističe Petar Krešimir.

S Kneževićem će u Kielceu biti još dvoje Zadrana - glavni trener reprezentacije Neno Mitrović i team leader Pere Knežević.

- U Poljsku idemo s najperspektivnijom boksačkom reprezentacijom koju smo ikada imali. Osim od našeg Kneževića, najviše očekujemo od Grabića, Ćorića i Lončarića, koji bi uz dobar ždrijeb mogli daleko stići. Nismo opterećeni rezultatom, ali s obzirom na iskustvo koje već imamo i kvalitetu, nadam se da ćemo napraviti rezultat kojim ćemo se svi ponositi, ističe Pere Knežević.

Prvenstvo će se održati od 10. do 24. travnja u Kielceu.