Košarkaši Zadra sutra u zaostaloj utakmici ABA lige na Višnjiku dočekuju Cibonu. Nakon poraza u subotu Zadar ima priliku pobjedom i teoretski osigurati ostanak u regionalnom natjecanju, a olakotna okolnos je dolazak gostiju bez Planinića i Brankovića, koji nisu bili registrirani u terminu kada se utakmica trebala odigrati. Osim toga, iza Cibone je teška utakmica koju su jučer odigrali u Splitu, dok je Zadar prvi put nakon dugo vremena imao stanku od četiri dana.

- U prošloj utakmici smo igrali dobro 30 minuta, kontrolirali rezultat ali smo u posljednjoj četvrtini napravili dosta grešaka u napadu i obrani te smo dozvolili Ciboni da se vrati u utakmicu i pobjedi. Trebat ćemo ovog puta biti punih 40 minuta pravi, ne smijemo dozvoliti ono što nam se desilo u Zagrebu, istaknuo je trener Zadra Veljko Mršić.

Zadar će igrati bez Kraljevića i Jordana, no s obzirom na širinu rostera trebao bi lakše podnijeti izostanke od gostiju. Jedan od aduta za pobjedu zasigurno je Jan Palokaj, koji je prethodni susret završio s 13 poena, dva skoka i dvije ukradene lopte.

- Mislim da smo u Zagrebu bila bolja momčad. Imali smo te rupe u drugom poluvremenu zbog kojih smo izgubili. Znamo koje smo greške napravili ali i znamo koje su pozitivne stvari koje ćemo sigurno prenijeti na parket i predstaviti u većem dijelu utakmice. Mi se koncentriramo na sebe, ne brinemo se tko njima nedostaje, mi znamo koje su naše snage protiv svake ekipe. Ako ispoštujemo sve dogovore i naredbe trenera mislim da možemo doći do važne pobjede, najavio je utakmicu Jan Palokaj.