U teniskomu kompleksu u Športskom centru Višnjik u organizaciji TK-a Zadar 08 završeno je hrvatsko prvenstvo za igračice i za igrače do 16 godina.

Državna prvakinja u pojedinačnoj konkurenciji postala je 14-godišnja Chiara Jerolimov iz TK-a Zadar 08, rodom Priješka s Ugljana, koja je u finalu nadmašila Emu Midžić iz Vinkovaca 6:4 i 6:4. U drugomu setu Midžić je imala 3:0 i 4:2, ali je Jerolimov, izvrsno pripremljena, vođena i mentalno jaka, preokrenula igru u svoju korist i na kraju zasluženo trijumfirala.

Prvi put u povijesti teniske igre Zadar, konkretno TK Zadar 08, ima državnu prvakinju u konkurenciji do 16 godina. Dan ranije Chiara je "šokirala" prvopostavljenu Noru Knežević (Top Spin), pobijedivši je rezultatom 6:2, 6:4. U konkurenciji parova zajedno s Nerom Tešankić izborila je finale, u kojemu je poražena od Dore Mišković i Leticie Tarocco 7:5, 6:1.

Chiara Jerolimov već je niz godina članica TK-a Zadar, ustrajna je, vrijedna i predana teniskoj igri, a zanimljivo je da dolazi iz klasične sportske i nogometaške obitelji - djed Ivo (stariji, ima i mlađi Ivo Jerolimov) bio je davno prvotimac Hajduka i Splita, stric Toni igrao je uspješno nogomet kao i otac joj Dado, dok joj je brat Giovanni nogometni vratar, trenutačno u Osijeku, a drugi djed bio je nadasve cijenjen i priznat sportski pedagog i izvrstan sportaš, Lučano Karlović poznatiji i kao Zec.