Košarkaši Zadra sutra imaju svoju drugu priliku za osvajanje prvenstva Hrvatske. Nakon što su sinoć bili poraženi od Splita u trećoj utakmici finala HT Premijer lige, u srijedu u 20 sati na Gripama Zadar može završiti seriju i vratiti se kući s trofejom.

- Znali smo da se Split neće predati i da će se boriti do kraja. Okrećemo se četvrtoj utakmici i dalje smo puni samopouzdanja i držimo se zajedno. Očekujem da će nas ovaj poraz samo dodatno motivirati i da ćemo sutra izaći na parket i odigrati našu igru koju smo pokazali u prve dvije utakmice, najavio je susret Aleksandar Bursać koji je bio isključen u trećoj utakmici nakon što je ušao u sukob s Markom Lukovićem.

Prijenos utakmice bit će emitiran na programu Arenasport 1.

- Split je pokazao u prve dvije utakmice da su dobra momčad, imali su dobre trenutke, naročito u drugoj utakmici. Split je odigrao još bolje nego u drugoj utakmici i protiv takvog Splita smo imali veći dio utakmice pod kontrolom i držali smo prednost rezultata. Sinoć u odlučujućim trenucima nismo donosili dobre odluke, previše smo napadali s vanjskih pozicija, mi moramo pronaći jedan balans između unutarnje i vanjske igre. Mislim da ćemo sutra biti bolji nego što smo bili jučer, cilj nam je završiti seriju u Splitu, rekao je šef zadarske klupe, Veljko Mršić.