Na veličanstven način u subotu, 17. srpnja završen je malonogometni nogometni turnir "Vukšić kup 2021", na kojem je sudjelovalo 40 ekipe iz Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-Dalmatinske županije. Vukšićka malonogometna Arena je po ocjeni svih ljudi koji su bili nazočni na finalu, sada najljepše malonogometno igralište u Dalmaciji. U petnaest dana trajanja turnira svi putevi vodili su u Vukšić, malonogometni centar Dalmacije.

Finalna završna večer počela je utakmicom za treće mjesto između caffe bar Ivanac iz Selina i Draga. Ekipa Caffe bar Ivanac po prvi put je nastupila na turniru na kojem su pokazali svu svoju kvalitetu plasiravši se među četiri najbolje ekipe turnira. Od prve minute krenuli su žestoko predvođeni najboljim mladim hrvatskim reprezentativcem Josipom Jurlinom i brzo poveli 2:0. S tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme. Drage su u početku drugog poluvremena žestoko uzvratile i preko Šime Colića-Škuce poravnale rezultat na 2:2. Šime Colić -Škuca je u dvije minute topvskim udarcima dao dva neobranjiva eurogola i doživio ovacije punih tribina. Po tradiciji vukšićkog turnira, svaka druga utakmica završavala je na šesterce, a tako je bilo i s ovom za treće mjesto. U ruletu šesteraca Drage su bile uspješnije i osvojile treće mjesto.

U revijalnoj utakmici mlađih pionira ekipe Croatije Stankovci Velebita pokazale su kvalitetan nogomet i stručnu ruku trenera Grge Pelaića i Ivana Marjanovića.

U dugoočekivanoj reprizi prošlogodišnjeg finala sastali su se prošlogodišnji pobjednik turnira Bila Vlaka i Josip fasade West Ham Ražine West Ham Ražine. Prvo poluvrijeme počelo je  silovitim napadima s obje strane. Prijelomni trenutak finalne utakmice zbio se kada je vratar Bile Vlake Perica u petoj minuti utakmice u svom šestercu bez posjeda lopte srušio protviničkog igrača Perića. Sudac Antonio Čvrljak pokazao je vrataru Perici crveni karton i bacio u očaj ekipu Bile Vlake. Nakon isključenja odličnog vratara Perice, Bila Vlaka nije mogla niti u jednom segmentu igre parirati vrhunskoj ekipi Josip fasade West Ham Ražine. West Ham je brzo poveo 2:0 i s tim rezultatom se otišlo na odmor. 

 U početku drugog dijela utakmice Bila Vlaka krenula je žestokim napadima da što brže poravna rezultat, no iskusni "Englezi " iz kontre postižu pogodak za 3:0. Bila Vlaka se ne predaje i preko Jurića smanjuje na 3:1, probudvši nadu u preokret. Sve je ostalo na velikoj želji i pokušajima Bile Vlake, jer su Josip fasade West Ham Ražine postigli još dva gola i konačnim rezultatom 5:1 osvojile prestižni turnir u Vukšiću. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka nastalo je veliko slavlje pobjedničke ekipe. Prije finalne utakmice organizator turnira Športsko društvo Vukšić organizirao je bogatu tombolu, gdje je glavna nagrada bila je mikrovalna pećnica.  Nakon uručenja nagrada najboljim pojedincima i ekipama, uslijedio je veliki vatromet za pamćenje. Do ranih jutarnjih sati uz veliki prigodan domjenak, sve nazočne goste zabavljala je grupa Anita i malo vitra iz Splita.

Igralište pod Gradinom. Gledatelja 1000. Suci: Antonio Čvrljak i Ivan Tucak (Šibenik)

Finale: JOSIP FASADE WEST HAM RAŽINE - BILA VLAKA 5:1

JOSIP FASADE WEST HAM RAŽINE: Mutić, Čizmić, Celić , Radić, Perić 1, Tešija 1, Troskot, Jamičić, Copić, Sekulić 2, Gotovac, Šamija 1
Voditelj ekipe: Ivan Crljen


BILA VLAKA: Perica, Buljan, Lisica, Jurić 1, Marčić, Tokić, Šarić , Roguljić, Barać, Mandurić, Bradarić
Voditelj ekipe : Frane Pleić

Revijalna utakmica mlađi pioniri: CROATIA STANKOVCI - VELEBIT 2:1

CROATIA STANKOVCI: Šarlija 1, I. Vunić, D. Radulović, I. Radulović 1, K. Vunić, F. Klarić, Miletić, Pelaić, M. Biluš, Klaudija Klarić, F. Biluš, Kučić
Voditelj ekipe: Grgo Pelaić

VELEBIT: Uskok, Vulelija, Brkljača, Šimunac, Klobučar 1, Božina, Mlakić, Dević, Čumurdžić, Nimac, Mamić.
Voditelj ekipe: Ivan Marjanović

Utakmica za 3. mjesto: DRAGE - CAFFE BAR IVANAC SELINE (2:2) 13:12

DRAGE: Stojanov, Kardum, R. Stojanov, P. Colić, Kuman, Horvat, Čačić, Remšak, Erlić, Fantov, Š. Colić-Škuca 2, Nakić
Voditelj ekipe : Andrija Kazija

CAFFE BAR IVANAC SELINE: Šarić, Sušić, Jurlina, J. Kresović, Juričić, Jukić, Šimurina, Lipotica 1, Jurjević 1, Ban, Vučković, L. Kresović
Voditelj ekipe: Luka Jukić

Najbolje ekipe

1.mjesto: Josip fasade West Ham Ražine - 20 000 kuna + pehar + medalje
2.mjesto: Bila Vlaka - 10 000 kuna + pehar + medalje
3.mjesto: Drage - 5000 kuna + pehar + medalje
4.mjesto: Caffe bar Ivanac Seline - 1000 kuna + pehar
Fair play ekipa: Durbin Krković - pehar

Najbolji pojedinci

Najbolji igrač turnira: Luka Celić - Josip fasade West Ham Ražine
Najbolji strijelac s devet postignutih golova: Krešimir Živković - Pokrovnik
Najbolji vratar turnira: Nikola Čizmić - Josip fasade West Ham Ražine