MNK Varoš ZDC je pobjednik 5. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević, koji se posljednjih dana održavao na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik.

U nedjeljnom finalu Varoš je pobijedila ekipu MNK Ploča 4:1 i tako se treći put upisala na zid pobjednika turnira koji se igra u čast prerano preminulom nogometašu. Turnir je to koji iz godine u godinu okuplja veliki broj ekipa, a ove godine se prijavio rekordan broj, njih 131.

I ove godine turnir ima humanitarnu notu, a proteklih je godina Humanitarna udruga Antonio Jurjević potrebitoj djeci donirala preko pola milijuna kuna.

- Zahvaljujemo ŠC Višnjik, Gradu Zadru, svim igračima, sucima, našim vjernim i mnogobrojnim volonterima, svim ljudima koji su ove godine posjetili turnir i svima koji nas vjerno prate, kazala je Bruna Kutija, predsjednica HUAJ koja je ekipi Varoš uručila kameni prijelazni pehar.

Drugo mjesto pripalo je MNK Ploča dok je treće mjesto osvojio Kontrol Biro. Titula najboljeg igrača pripala je Luki Jurlini, najbolji strijelac je Mate Bugarija dok je najbolji golman Andrija Pilipović.