Počele su prijave za zadarsku stolnotenisku ligu amatera-rekreativaca STOLAR. Ideja je potekla iz Stolnoteniskog kluba Donat s ciljem popularizacije ovog sporta koji u Zadru ima dugu tradiciju, javlja Sport023.

Natjecanje će se igrati momčadski, po sistemu "Davis Cupa", dva protiv dva, plus parovi a zanimIjivo je da će u ligi moći igrati samo amateri koji nisu nikad trenirali stolni tenis.

- Počele su prijave 1. rujna i trajat će do 1. listopada. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 098/449-998. Start lige predviđen je za 10. listopada. Svi su pozvani, jedino što vam treba je dobra volja. Mi smo za sve osigurali rekete, loptice i tuševe. Zabava i dobro druženje su zagarantirani a to je najvažnije. Plan je da STOLAR završi do svibnja susretima za poredak i jednom velikom zabavom za sve koji su u njemu sudjelovali, ističe začetnik ove ideje, trener STK Donat, Davor Karlović.

Svi mečevi će se igrati utorkom i četvrtkom u dvorani Bagata od 20 sati ili rezervnim terminima subotom i nedjeljom između 16 i 20 sati.

Kotizacija iznosi 200 kuna po igraču, a ovisno o broju prijavljenih igrat će se ligaškim sistemom ili po skupinama.