Paola Borović pobijedila je pred svojom publikom na međunarodnom atletskom natjecanju Zadar SporT&Fest 2021 EAP Meeting, koje se održalo u Športskom centru Višnjik. Paola je prvi put u Zadru nastupila kao seniorka te je pobijedila s vrlo dobrim rezultatom, skokom od 13.27 metara.

Drugo mjesto osvojila je Marija Ivanković (12.62), a treće viceprvakinja Nizozemske Maureen Herremans.

Njezin sunarodnjak Douwe Amels pobijedio je u skoku uvis, preskočivši 220 cm., a drugi je bio Filip Mrčić, koji je triput rušio letvicu na visinu 2.15.

U ženskoj utrci na 100 metara izvrstan rezultat ostvarila je Matea Čerina iz AŠK Benkovac, koja je bila četvrta s rezultatom 12.67. Pobijedila je Mađarica Lili Furulyás (12.38). Da je ponovila rezultat iz kvalifikacijske utrke (12.37), Čerina bi bila prva.

U najbržoj disciplini na 100 metara za muškarce najbrži je bio Elvis Afrifa (NIZ) s istrčanih 10:87. Branimir Nakićen iz AŠK Alojzije Stepinac Zadar bio je šesti s rezultatom 11.89.

Atletski miting Zadar EAP bilo je drugo najjače atletsko natjecanje u Hrvatskoj u ovoj godini, odmah iza svjetski poznatog zagrebačkog Hanžekovićeva memorijala.