Košarkaši Zadra zabilježili su težak poraz na gostovanju kod Adria Oil Škrljeva, momčadi koja ne pripada u gornji dom kvalitete hrvatske košarke. Momčad Ivana Perinčića izgubila je rezultatom 90:79, unatoč činjenici da je igrala u najjačem sastavu. Ne samo to, Uroš Luković je kao najveće pojačanje odigrao samo 5 minuta bez učinka, a Perinčić nije ni sekunde vremena dao mladim igračima u momčadi, Paponji, Brali i Buljanu.

- Zaslužena pobjeda Škrljeva, nismo bili pravi od prve minute ni u obrani ni u napadu. Koliko god sam se trudio objasniti igračima da ne razmišljaju o Partizanu za dva dana, da je ovo jako bitna utakmica i težak teren gdje igramo svake godine. Ja prihvaćam odgovornost za ovaj poraz, rekao je Perinčić nakon utakmice.

Adria Oil Škrljevo je bolje ušao u utakmicu, otvorio susret serijom 7:3 te već nakon prvih deset minuta vodio 29:20. U drugoj četvrtini čak je dohvatio svoju najveću prednost na utakmici od +16, na poluvrijeme se otišlo s još uvijek dostižnih -9 (47:38). To se i pokazalo u drugom poluvremen, kada je Zadar serijom 12:2 najprije smanjio na 4 poena razlike, a zatim i polaganjem Cartera došao do prednosti 62:63. U prvih pet minuta posljednje četvrtine momčad Damira Rajkovića je napravila seriju od 12:2 i osigurala svoju drugu pobjedu u ovoj sezoni.

Vuković je sa 16 poena bio najbolji strijelac i jedini koji je odigrao prihvatljivu partiju, svi ostali bili su duboko ispod renomea Zadra i plaće koju primaju. Posebice se to odnosi na Lukovića, koji je za 5 i pol minuta igre bio bez pokušaja šuta, skoka, a jedina stvar koju je uspio napraviti je jedan prekršaj. Luković je prošao cijele pripreme s klubom i čini se da bi zadarska epizoda ovog igrača mogla brzo završiti...