Enio Meštrović zatražio je tijekom Gradskog vijeća da zbog loših rezultat i poslovanja kluba odstupi jedna od odgovornih osoba, direktor Željko Žilavec ili Branimir Longin. Longin je nominalno team manager, ali i bivši sportski direktor koji je, čini se, neformalno zadržao nešto od svojih zaduženja, dok je Žilavec na sastanku vijećnika s novim Nadzornim odborom spomenut kao član trojke koja je birala trenera i igrače prošle i ove godine. Treći je po tome, kako je Meštrović rekao, bio bivši predsjednik Nadzornog odbora i pročelnik za financije Grada Zadra Ivan Mijolović.

Mijolović je na današnjoj sjednici demantirao da on ima bilo što s izborom igrača.

- Zadar već dvije sezone nema sportskog direktora. Prošle godine gospodin Veljko Mršić je birao igrače, ove godine svih 12 igrača prve momčadi izabrao je Perinčić (četrnaest, ako pridodamo Harrisa i Marčinkovića, pr.a.). Čovjek je živ i zdrav,može vam to potvrditi ako ga nazovete. Uporno suflirate i govorite što nije istina. Provodite kampanju protiv KK Zadar, odgovorio je Meštroviću Ivan Mijolović.

Kaže kako su financije problem niz godina, ali se racionalnim poslovanjem nastoji topiti dug i plaćati obveze.

Nešto kasnije o sportskom direktoru očitovao se i gradonačelnik Branko Dukić.

- Enio, ti znaš tko je trebao biti sportski direktor (misli se na Marka Popovića, pr.a.), odustalo se zbog ovih marifetluka. Samo budala može doći u vodstvo kluba, rekao je Dukić, misleći na pritisak kojem je ta osoba izložena.