Odbojkaško prvenstvo Hrvatske u mini i maloj odbojci održalo se ovog vikenda u Zadru. Prvenstvo se igralo u tri dvorane; Višnjik1, Višnjik 2 te sportskoj dvorani Bili Brig. Naslov prvakinja u maloj odbojci za djevojčice pripao je ekipi HAOK Mladost koja je s 2:1 (25:13,21:25,15:12) pobijedila ŽOK Ivanec, dok je kod odbojkaša slavila momčad MOK Marsonia. Treće mjesto kod djevojčica u maloj odbojci osvojile su odbojkašice OK Olimpik, dok je kod dječaka brončanu medalju osvojila momčad OK Ribola Kaštela.

- Lijepo je bilo vidjeti da sezona, u kojoj djeca nisu skupila veliki broj treninga, nije utjecala na njihov sportski duh, želju za napretkom i dobru igru. Jako sam zadovoljna prikazanom igre ekipe i zasluženom pobjedom. Čestitke protivnicima na drugom mjestu i čestitke svim ekipama na turniru, nakon finalne utakmice izjavila je trenerica HAOK Mladosti Mateja Krpotić.

U kategoriji mini odbojke za djevojčice zlatnu medalju osvojile su odbojkašice OK Medveščak, koje su u finalu pobijedile ŽOK Trogir 2:1 (15:7, 13:15, 15:14), dok je brončana medalja pripala odbojkašicama OK Dinamo.