Ovog vikenda u Solinu je održan Dalmatinski judo super kup turnir na kojem je nastupilo 347 natjecatelja iz 20 klubova.

U gradskoj dvorani natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 30 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Stipom Grgasom, Draganom Kneževićem i Josipom Kneževićem.

Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili tri zlatne, tri srebrne i pet brončanih medalja te su u ukupnom poretku klubova zauzeli peto mjesto.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 10 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno, a Tino Hromin brončano odličje. U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina, Mia Katušić je osvojila srebreno, a Tia Perinčić i Marul Henjak, brončana odličja. 

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina Luce Rumora i Kimi Matulović su osvojili zlatna, Parica Marta srebrno. a Čoban Luka i Hanzalek Dalibor brončana odličja. Mlađa kadetkinja Luna Miljanić osvojila je srebrno odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili Duje Tudorović, Krševan Ledenko, Toni Krička, Filip Mažer, Petar Mađerić, Armin Bračković, Niko Radulović, Patrik Parić, Emanuel Šapina, Roko Kudelić, David Šokota, Tomislav Rončević, Eva Grčić, Vito Tudorović, Max Marković, Tomislav Paleka, Karlo Buljat, Jakov Vučenović i Mislav Stručić.