Enio Meštrović jutros je na Facebook profilu nezavisne liste Konji objavio dopunu priopćenja koje je sinoć poslano iz Grada Zadra o dogovoru vezanom za financiranje KK Zadar i usvajanje rebalansa. Iz priopćenja su ispuštene neke stavke dogovora, koje je Meštrović jutros popisao. Evo i sadržaja objave:

- Nema panike! Sinoć su na zajedničkom sastanku u gradskoj vijećnici ispoštovani svi naši zahtjevi vezani uz KK Zadar i rebalans. Grad je medijima poslao priopćenje koje izgleda drugačije od dogovorenog tako da ste mogli dobiti krivu sliku o nama. Dogovoreno: javni natječaj za novog sportskog direktora, preuzimanje odgovornosti kluba OSTAVKOM odgovorne osobe, izbor novog NO kluba sa izmjenjenom konstalacijom (3 predstavnika grada, 1 veterana, 1 navijača, 4 sponzora i dioničara), transparentan uvid u potrošnju svake kune, navodi se u objavi. Ako se zahtjevi u potpunosti ne ispoštuju, podnijet će amandman kojim će financiranje KK Zadar izdvojiti iz rebalansa.

U međuvremenu su iz Grada poslali ispravak prve vijesti, u kojem se navodi izmjena  sastava budućeg Nadzornog odbora te da će se Klubu kroz rebalans dati potrebna financijska pomoć u prijelaznom razdoblju do proračuna AKO se ispoštuju usuglašeni zaključci. Pri tome se odgovorne osobe iz Ureda gradonačelnika nisu ispričale što su javnosti dali nepotpune informacije.